OliveMagazine

Cheesecake κεράσι στο ποτήρι

Cheesecake κεράσι στο ποτήρι

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 50γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500ml γάλα
  • 1 κεσεδάκι φρέσκα κεράσια
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Μοιράζετε το μίγμα σε ποτηράκια.

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

Με το ειδικό εργαλείο – εκπυρηνωτή, αφαιρείτε το κουκούτσι από τα κεράσια. Βάζετε σε κάθε ποτηράκι Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, πάνω από το τριμμένο μπισκότο, προσθέτετε μερικά κεράσια και συμπληρώνετε με κρέμα ζαχαροπλαστικής.

Γαρνίρετε το cheesecake με επιπλέον κεράσια, Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και επιπλέον σιρόπι, αν θέλετε, και διατηρείτε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο