Διαδικασία
Για τη βάση: Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, μοιράζετε το μίγμα σε τέσσερα βαζάκια και τα κρατάτε για λίγο στο ψυγείο.
Για την κρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ξύσμα για 1-2 λεπτά, και στη συνέχεια ρίχνετε το κατσικίσιο τυρί.
Μοιράζετε την κρέμα στα βαζάκια με τη βάση, διακοσμείτε με φρέσκες
φράουλες και τα βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα, μέχρι να παγώσει η κρέμα.
Φωτογραφία - Food Styling: Αντωνία Κατή