OliveMagazine

Cookies διπλής σοκολάτας

Cookies διπλής σοκολάτας

Μερίδες:10 κομμάτια
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:30
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 110γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 150γρ. Καστανή Ζάχαρη Fytro
  • 90γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 5γρ. Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αβγό
  • 15γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 45γρ. Κουβερτούρα γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 45γρ. Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την Καστανή Ζάχαρη Fytro και ανακατεύετε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα.

Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτετε το αβγό και έπειτα ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι. Τέλος, ρίχνετε την Κουβερτούρα γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.

Με τη βοήθεια ενός κουταλιού μοιράζετε τη ζύμη στο ταψί αφήνοντας αρκετό διάστημα μεταξύ τους. Βάζετε το ταψί στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Ψήνετε τα cookies στο φούρνο για περίπου 9 λεπτά.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο