OliveMagazine

Cookies με παρμεζάνα και λιαστές ντομάτες

Cookies με παρμεζάνα και λιαστές ντομάτες

Μερίδες:για περίπου 30 μπισκότα
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 160γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 80γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 2 αβγά
  • 60γρ. λιαστές ντομάτες, σε κυβάκια
  • 80γρ. βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα βαθύ μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι, το μπέικιν, την παρμεζάνα, το θυμάρι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε τα αβγά και τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύετε καλά.

Λιώνετε το βούτυρο και το ρίχνετε στο μίγμα που ετοιμάσατε. Ανακατεύετε καλά να ενσωματωθεί.

Στρώνετε με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος τη λαμαρίνα του φούρνου. Παίρνετε με ένα κουτάλι της σούπας μίγμα και σχηματίζετε μπαλίτσες στη λαμαρίνα. Βάζετε τα cookies στο φούρνο και ψήνετε για 10 λεπτά.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr