OliveMagazine

Cookies με σταγόνες σοκολάτας χωρίς γλουτένη

Cookies με σταγόνες σοκολάτας χωρίς γλουτένη

Μερίδες:για 20-25 κομμάτια
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 200γρ. μείγμα Ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη (Pastry Mix) Μύλοι Αγίου Γεωργίου
  • 35γρ. ζάχαρη
  • 100γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • 1 αβγό
  • 50γρ. βούτυρο
  • 50γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
  • 5γρ. μπέικιν πάουντερ
  • λίγο αλάτι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, το αβγό, τη ζάχαρη και 1 κουταλιά από το μείγμα Ζαχαροπλαστικής .Χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το υπόλοιπο μείγμα Ζαχαροπλαστικής με το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνετε σταδιακά το μίγμα του Pastry Mix στο μίξερ, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος, προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας και τα αμύγδαλα.

Βγάζετε τη ζύμη από το μίξερ και την πλάθετε σε μπάλα. Με το χέρι κόβετε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετείτε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Τα πιέζετε ελαφρά, ώστε να απλώσουν λίγο.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC στον αέρα και ψήνετε τα cookies για 10-12 λεπτά.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο