mpiskota
clock icon
20'

Cookies διπλής σοκολάτας

Υλικά

  • 110γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 150γρ. Καστανή Ζάχαρη Fytro
  • 90γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 5γρ. Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αβγό
  • 15γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 45γρ. Κουβερτούρα γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 45γρ. Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Μαλακά cookies με 2 σοκολάτες γεμάτα γεύση χάρη στην Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Είναι η καλύτερη παρέα για τον καφέ και το τσάι σας, αλλά και το καλύτερο σνακ που μπορείτε να αφήσετε στον Άι Βασίλη.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την Καστανή Ζάχαρη Fytro και ανακατεύετε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα.
Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτετε το αβγό και έπειτα ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι. Τέλος, ρίχνετε την Κουβερτούρα γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού μοιράζετε τη ζύμη στο ταψί αφήνοντας αρκετό διάστημα μεταξύ τους. Βάζετε το ταψί στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Ψήνετε τα cookies στο φούρνο για περίπου 9 λεπτά.

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

Βήμα 2

Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την Καστανή Ζάχαρη Fytro και ανακατεύετε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα.

Βήμα 3

Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτετε το αβγό και έπειτα ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι. Τέλος, ρίχνετε την Κουβερτούρα γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.

Βήμα 4

Με τη βοήθεια ενός κουταλιού μοιράζετε τη ζύμη στο ταψί αφήνοντας αρκετό διάστημα μεταξύ τους. Βάζετε το ταψί στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Ψήνετε τα cookies στο φούρνο για περίπου 9 λεπτά.