OliveMagazine

Cream cheese με φιστικοβούτυρο

Cream cheese με φιστικοβούτυρο

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 350γρ. τυρί κρέμα
  • 150ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 200γρ. φιστικοβούτυρο
  • 70γρ. αλμυρά φιστίκια (peanuts) + μερικά ακόμη για διακόσμηση
  • 250γρ. σοκολάτα γάλακτος
  • 150γρ. butterscotch (βλέπε σχετική συνταγή*)
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και σπάτε τα αλμυρά φιστίκια σε μικρά κομμάτια.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φιστικοβούτυρο και την butterscotch μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Προσθέτετε τα σπασμένα φιστίκια και ανακατεύετε. Σερβίρετε το μίγμα σε μπολάκια, περιχύνετε με τη λιωμένη σοκολάτα και γαρνίρετε με λίγα ολόκληρα φιστίκια.

Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο