Διαδικασία
Βράζετε τα φασόλια σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Σουρώνετε, μεταφέρετε σε μπολ και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το βάζετε για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια το σουρώνετε και το ρίχνετε στα φασόλια.
Ψιλοκόβετε και την ντομάτα και την προσθέτετε στα φασόλια.
Ανακατεύετε το ελαιόλαδο με το ξίδι και το χυμό λάιμ, αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με το dressing τη σαλάτα. Πασπαλίζετε με μαϊντανό, ανακατεύετε και σερβίρετε.