Διαδικασία
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνετε τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν. Βάζετε μέσα το κοτόπουλο και ανακατεύετε. Σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα, τουλάχιστον.
Στη συνέχεια σουρώνετε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο.
Σε άλλο τηγάνι σοτάρετε τις πιπεριές σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν λίγο (γύρω στα 2 λεπτά). Το αγγούρι και την ντομάτα θα τα σερβίρετε κρύα.
Ζεσταίνετε τις τορτίγιες και τις γεμίζετε με το κοτόπουλο και με τα λαχανικά. Τέλος, προσθέτετε λίγη sour cream και σερβίρετε αμέσως.