OliveMagazine

French toast

French toast

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 3 αβγά
  • 2 μπανάνες ώριμες
  • 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 4 φέτες ψωμί του τοστ (ή ψωμί χωρίς γλουτένη)
  • βούτυρο για το τηγάνι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Λιώνετε τις μπανάνες με ένα πιρούνι.

Χτυπάτε τα αβγά σε βαθύ πιάτο. Προσθέτετε τις μπανάνες και την κανέλα και ανακατεύετε.

Βουτάτε το ψωμί μέσα στο μίγμα και το γυρίζετε και από τις δύο πλευρές (όχι πάνω από 30'' για να μη μουλιάσει πολύ).

Ρίχνετε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο βούτυρο, το απλώνετε με πινέλο και σε μέτρια (προς δυνατή) φωτιά ψήνετε το ψωμί μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr