Εχει μείνει φαγητό από τα γιορτινά καλέσματα; Η Funky Cook, κατά κόσμον Εύα Μονοχάρη, λύνει τον γευστικό γρίφο και μας δίνει μια συνταγή για φριτάτα με τα περισσεύματα από το γιορτινό φαγοπότι για ένα γρήγορο φαγητό τις ημέρες που ακολουθούν.

Υλικά
- 30ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 250γρ. περισσεύματα από το γιορτινό τραπέζι, κρέας και λαχανικά, ψιλοκομμένα
- 6 αβγά
- 100ml φρέσκο γάλα
- 150γρ. γραβιέρα ή κίτρινο τυρί
- μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
- αλάτι, μαύρο πιπέρι
Tips
- Μη φοβηθείτε να προσθέσετε στη φριτάτα σας ακόμα και ζυμαρικά. Θα βγει υπέροχη.
- Επιπλέον γεύση στον κιμά θα δώσουν και μερικές φέτες μπέικον ψιλοκομμένες που θα σοτάρετε μαζί με το κρεμμύδι.