Διαδικασία
Σε μία κατσαρόλα με άφθονο νερό που βράζει, ρίχνετε αλάτι και το βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνετε και τα λουκάνικα. Αφήνετε να πάρουν μία βράση, σβήνετε τη φωτιά και σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι της. Αφήνετε τα λουκάνικα στο νερό μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Ανοίγετε τα ψωμάκια κάθετα, από πάνω προς τα κάτω. Μέσα σε κάθε ψωμάκι βάζετε 1-2 φύλλα μαρούλι, λίγες φέτες αγγουράκι τουρσί, από ένα λουκάνικο, μουστάρδα, κέτσαπ και σερβίρετε.