OliveMagazine

Hot dogs

Hot dogs

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • 4 ψωμάκια μακρόστενα για hot dogs
  • ½ κουτ. σούπας βούτυρο
  • αλάτι
  • Για τη γαρνιτούρα

  • αγγουράκια τουρσί σε φέτες
  • τρυφερά φύλλα μαρουλιού
  • μουστάρδα Dijon
  • κέτσαπ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε μία κατσαρόλα με άφθονο νερό που βράζει, ρίχνετε αλάτι και το βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνετε και τα λουκάνικα. Αφήνετε να πάρουν μία βράση, σβήνετε τη φωτιά και σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι της. Αφήνετε τα λουκάνικα στο νερό μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.

Ανοίγετε τα ψωμάκια κάθετα, από πάνω προς τα κάτω. Μέσα σε κάθε ψωμάκι βάζετε 1-2 φύλλα μαρούλι, λίγες φέτες αγγουράκι τουρσί, από ένα λουκάνικο, μουστάρδα, κέτσαπ και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr