Τα αλμυρά κρουασάν μπορούν να γίνουν το ιδανικό σνακ. Τα συγκεκριμένα κρουασάν είναι γεμιστά με πικάντικη κρέμα τυριού και ετοιμάζονται στο πι και φι.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Πολτοποιείτε στο μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και την αφήνετε στο ψυγείο.
Ανοίγετε τη συσκευασία για κρουασάν
ζύμη και κόβετε τη ζύμη σε έξι τρίγωνα. Πιάνετε τα τρίγωνα της ζύμης από τη μεγάλη πλευρά τους και τα τυλίγετε σε κρουασάν.
Τα αραδιάζετε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Αφού τα ξεφουρνίσετε και κρυώσουν τα κρουασάν, με ένα μαχαίρι τα ανοίγετε στη μέση και τοποθετείτε από μια γενναία κουταλιά γέμιση και μερικά φυλλαράκια ρόκας. Σερβίρετε αμέσως.
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Πολτοποιείτε στο μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και την αφήνετε στο ψυγείο.
Βήμα 2
Ανοίγετε τη συσκευασία για κρουασάν
ζύμη και κόβετε τη ζύμη σε έξι τρίγωνα. Πιάνετε τα τρίγωνα της ζύμης από τη μεγάλη πλευρά τους και τα τυλίγετε σε κρουασάν.
Βήμα 3
Τα αραδιάζετε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Αφού τα ξεφουρνίσετε και κρυώσουν τα κρουασάν, με ένα μαχαίρι τα ανοίγετε στη μέση και τοποθετείτε από μια γενναία κουταλιά γέμιση και μερικά φυλλαράκια ρόκας. Σερβίρετε αμέσως.