Eτοιμάζουμε λαχταριστούς κεφτέδες από καρπούζι και τους συνοδεύουμε με γιαούρτι ή τζατζίκι.
Σε ένα μπολ βάζουμε το καρπούζι με το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, τη φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια, το
αυγό το μπούκοβο, 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
Λίγο-λίγο ανακατεύοντας προσθέτουμε και το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν χυλό. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά, ρίχνουμε το μείγμα κουταλιά-κουταλιά και τηγανίζουμε τους κεφτέδες να ροδίσουν, για περίπου 2΄-3΄ από κάθε πλευρά. Τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Σερβίρουμε, αν θέλουμε, με τζατζίκι ή γιαούρτι.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε το καρπούζι με το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, τη φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια, το
αυγό το μπούκοβο, 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
Βήμα 2
Λίγο-λίγο ανακατεύοντας προσθέτουμε και το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν χυλό. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά, ρίχνουμε το μείγμα κουταλιά-κουταλιά και τηγανίζουμε τους κεφτέδες να ροδίσουν, για περίπου 2΄-3΄ από κάθε πλευρά. Τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Σερβίρουμε, αν θέλουμε, με τζατζίκι ή γιαούρτι.