Διαδικασία
Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι. Σε ρηχή κατσαρόλα το ροδίζετε και από τις δύο πλευρές με το μισό ελαιόλαδο. Το βγάζετε στην άκρη.
Προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι και τελευταίο το σκόρδο. Όταν πάρουν λίγο χρώμα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο.
Προσθέτετε την ντομάτα, τον πελτέ διαλυμένο σε νερό, τη ζάχαρη, την κανέλα, το μπαχάρι και ανάλογο αλατοπίπερο. Μετά την πρώτη δυνατή βράση χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε το κοτόπουλο για 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου, μέχρι να μαγειρευτεί και να δέσει όμορφα η σάλτσα του. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό ενδιάμεσα.
Τέλος, προσθέτετε στην κατσαρόλα τη φέτα και σβήνετε τη φωτιά. Σερβίρετε σε πιάτα και συνοδεύετε με τηγανητές πατάτες.