OliveMagazine

Mousse πάστας με ζελέ ρόδι και crumble μπισκότου

Mousse πάστας με ζελέ ρόδι και crumble μπισκότου

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:30'
Χρόνος αναμονής:3-4 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

    Για τη mousse

  • 400γρ. πάστα αμυγδάλου
  • 400γρ. γάλα
  • 1 φάκελος Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ σε σκόνη
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα για το Garni
  • 40γρ. νερό
  • 2 φάκελοι Φρουί Ζελέ με γεύση Pόδι ΓΙΩΤΗΣ
  • Για το crumble

  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 50γρ. βούτυρο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε τη Ζελατίνη σε σκόνη ΓΙΩΤΗΣ στο νερό και τη βάζετε στο ψυγείο να φουσκώσει, για περίπου ένα τέταρτο της ώρας.

Αφήνετε το γάλα να πάρει μια βράση και προσθέτετε τη ζελατίνη, την πάστα αμυγδάλου και ομογενοποιείτε. Αφήνετε να κρυώσει πολύ καλά.

Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής στη συσκευασία και το προσθέτετε στο μίγμα με την πάστα αμυγδάλου, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.

Προετοιμάζετε τους 2 φακέλους Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Αδειάζετε το Φρουί Ζελέ σε 10-12 ποτήρια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο.

Μόλις πήξει, απλώνετε μία στρώση από το μίγμα της mousse σε κάθε ποτήρι και τα τοποθετείτε στο ψυγείο.

Αφού σταθεροποιηθεί η mousse, σερβίρετε γαρνίροντας με crumble μπισκότου, το οποίο έχετε ετοιμάσει λιώνοντας το βούτυρο και αναμιγνύοντάς το καλά με το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο