panacota me zele rodi
clock icon
20'

Panacotta με ζελέ ροδιού

Υλικά

    Για την πανακότα

  • 1 συσκευασία Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ή κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • Για το ζελέ

  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Ρόδι
  • Για τη διακόσμηση

  • σποράκια ροδιού

Δροσερό επιδόρπιο με Panna Cotta και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Ρόδι, ιδανικό για τα γιορτινά και κυριακάτικα τραπέζια.

Πρώτα ετοιμάζετε την Panna Cotta σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της. Μοιράζετε το μίγμα σε 4-5 ποτήρια και αφήνετε τα ποτήρια στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί καλά.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφήνετε να κρυώσει. Μοιράζετε πρώτα σποράκια από ρόδι πάνω από την Panna Cotta και ύστερα το ζελέ που φτιάξατε.
Αφήνετε τα ποτηράκια στο ψυγείο για να σταθεροποιηθούν πολύ καλά πριν σερβίρετε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Πρώτα ετοιμάζετε την Panna Cotta σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της. Μοιράζετε το μίγμα σε 4-5 ποτήρια και αφήνετε τα ποτήρια στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί καλά.

Βήμα 2

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφήνετε να κρυώσει. Μοιράζετε πρώτα σποράκια από ρόδι πάνω από την Panna Cotta και ύστερα το ζελέ που φτιάξατε.

Βήμα 3

Αφήνετε τα ποτηράκια στο ψυγείο για να σταθεροποιηθούν πολύ καλά πριν σερβίρετε.