OliveMagazine

Panacotta με ζελέ ροδιού

Panacotta με ζελέ ροδιού

Μερίδες:4-5
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:4 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

    Για την πανακότα

  • 1 συσκευασία Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ή κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • Για το ζελέ

  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Ρόδι
  • Για τη διακόσμηση

  • σποράκια ροδιού
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πρώτα ετοιμάζετε την Panna Cotta σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της. Μοιράζετε το μίγμα σε 4-5 ποτήρια και αφήνετε τα ποτήρια στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί καλά.

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφήνετε να κρυώσει. Μοιράζετε πρώτα σποράκια από ρόδι πάνω από την Panna Cotta και ύστερα το ζελέ που φτιάξατε.

Αφήνετε τα ποτηράκια στο ψυγείο για να σταθεροποιηθούν πολύ καλά πριν σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο