OliveMagazine

Pisco sour: Το κλασικό κοκτέιλ του Περού

Pisco sour: Το κλασικό κοκτέιλ του Περού

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 90ml pisco
  • 30ml απλό σιρόπι
  • 30ml χυμό από λάιμ
  • 1 ασπράδι αβγού
  • 2-3 σταγόνες Angostura bitters
  • παγάκια
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ρίχνετε το pisco με το χυμό του λάιμ, το σιρόπι και το ασπράδι του αβγού σε ένα σέικερ και χτυπάτε πολύ καλά.

Ρίξτε λίγα παγάκια για να γεμίσει το σέικερ και ξαναχτυπήστε πολύ δυνατά. Εναλλακτικά, αν δεν έχετε σέικερ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλέντερ.

Στραγγίξτε το κοκτέιλ σε ένα old fashioned ποτήρι, ρίχνετε λίγες σταγόνες Angostura bitters πάνω από τον αφρό και σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr