OliveMagazine

Πρωτεϊνούχο πόριτζ σοκολάτας με γκότζι μπέρις

Πρωτεϊνούχο πόριτζ σοκολάτας με γκότζι μπέρις

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι βρώμη
  • ασπράδια από 4 αβγά
  • 2½ φλιτζάνια γάλα
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • ¼ φλιτζανιού καρύδια
  • 1 κουτ. γλυκού κακάο
  • 3 κουτ. σούπας αποξηραμένα κράνμπερις
  • 1 κουτ. σούπας σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • 1 κουτ. σούπας γκότζι μπέρις
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε σε αντικολλητικό κατσαρολάκι όλα τα υλικά και ανακατεύετε πολύ καλά εκτός φωτιάς.

Βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά, σε μέτρια θερμοκρασία και μαγειρεύετε για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς ή εώς ότου πήξει το πόριτζ και μαγειρευτεί το ασπράδι Προσέχετε να μην κολλήσει το μίγμα στον πάτο της κατσαρόλας.

Σερβίρετε αμέσως σε μπολ και πασπαλίζετε αν θέλετε με επιπλέον κουβερτούρα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο