OliveMagazine

Smoothie μήλο – σέλερι και γιαούρτι

Smoothie μήλο – σέλερι και γιαούρτι

Μερίδες:4-5
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 μήλα πράσινα
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 φλιτζάνια νερό παγωμένο
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κοτσάνι σέλερι
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • παγάκια για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Καθαρίζετε τα μήλα από φλούδες και κουκούτσια, τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια και τα ρίχνετε στο μπέντερ. Τα περιχύνετε με το χυμό του λεμονιού.

Κρατάτε ένα κομμάτι σέλερι στην άκρη και αφού το ξεφλουδίσετε προσεκτικά το κόβετε σε μικρά μπαστουνάκια. Κόβετε το υπόλοιπο σε κομμάτια και το ρίχνετε στο μπλέντερ.

Προσθέτετε στο μπλέντερ το νερό, το γιαούρτι και το μέλι και χτυπάτε καλά να πολτοποιηθεί το μίγμα. Αν δεν έχει την επιθυμητή πυκνότητα προσθέτετε επιπλέον νερό και χτυπάτε λίγο ακόμη.

Τοποθετείτε από 2 παγάκια σε κάθε ποτήρι και μοιράζετε μέσα το ρόφημα. Διακοσμείτε με μπαστουνάκια σέλερι, βάζετε από ένα καλαμάκι και σερβίρετε αμέσως.

Tips

Αντί για πράσινα μήλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρισμένα κόκκινα μήλα. Σε αυτή την περίπτωση θα παραλείψετε και το σέλερι και θα προσθέσετε στο μίγμα λίγη κανέλα σε σκόνη και λίγο επιπλέον μέλι.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr