OliveMagazine

Smoothie πεπόνι – ακτινίδιο

Smoothie πεπόνι – ακτινίδιο

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 μικρό πεπόνι (700γρ. περίπου)
  • 5 ακτινίδια
  • 1 φλιτζάνι παγωμένο νερό
  • 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • παγάκια και μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Καθαρίζετε το πεπόνι από φλούδες και κουκούτσια, το κόβετε σε κομμάτια και το ρίχνετε στο μπλέντερ.

Ξεφλουδίζετε και τα ακτινίδια και τα κόβετε κι αυτά σε φετούλες. Κρατάτε μερικές φετούλες στην άκρη και ρίχνετε τις υπόλοιπες στο μπλέντερ.

Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και το παγωμένο νερό και χτυπάτε να πολτοποιηθούν τα υλικά σας. Αν δεν είναι αρκετά ρευστός ο πολτός, προσθέτετε επιπλέον νεράκι μέχρι να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τοποθετείτε από 2 παγάκια σε κάθε ποτήρι και μοιράζετε το χυμό. Διακοσμείτε με κορφούλες από φυλλαράκια δυόσμου, στερεώνετε στα ποτήρια από μια φετούλα ακτινιδίου, βάζετε από ένα καλαμάκι και σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο