Διαδικασία
Σοτάρετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο με το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο και το πράσο για 4 – 5 λεπτά. Προσθέτετε σιγά-σιγά το σπανάκι ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί και στη συνέχεια, ρίχνετε το
κουσκούς. Σβήνετε με λευκό κρασί, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να εξατμιστεί το κρασί για 1 – 2 λεπτά.
Προσθέτετε το ζωμό, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και μαγειρεύετε για 20 λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια συνεχίζοντας για περίπου 10 λεπτά ακόμα. Αποσύρετε από την φωτιά και αφήνετε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Χτυπάτε στο μούλτι το ελαιόλαδο και τον άνηθο, περιχύνετε το σπανακόρυζο και αλατοπιπερώνετε επιπλέον αν χρειαστεί. Σερβίρετε με τριμμένη φέτα.