Διαδικασία
Αλατοπιπερώνετε τις γαρίδες. Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι 4 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε τις γαρίδες σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά μαζί με τη 1 σκελίδα σκόρδου.
Τις κρατάτε ζεστές σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το υπόλοιπο σκόρδο και σοτάρετε για 2-3 λεπτά. Ρίχνετε το κονκασέ και το κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 10-15 λεπτά μέχρι να αποκτήσετε μια παχύρρευστη σάλτσα. Κατεβάζετε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνετε τα ντοματίνια κομμένα στα δύο ή στα τέσσερα ανάλογα το μέγεθος και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Στο μεταξύ βράζετε τις ταλιατέλες, τις σουρώνετε και τις ρίχνετε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Προσθέτετε τις γαρίδες και ανακατεύετε ελαφρά. Σερβίρετε σε πιάτα, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γαρνίρετε με φύλλα μαϊντανού.