Ένα πεντανόστιμο, δροσερό και ελαφρύ ορεκτικό, που δεν απαιτεί να μαγειρέψετε κανένα από τα υλικά του.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
20'
Ταρτάρ μοσχαριού πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, με καλαμπόκι και μαγιονέζα τρούφας
Υλικά
- 480 γρ. φιλέτο από κόντρα μπριζόλα
- 1/2 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι εσαλότ, ψιλοκομμένο
- 1/2 μικρή κόκκινη καυτερή πιπερίτσα
- 1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 2 -3 κουτ. γλυκού ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1/2 λεμόνι, τον χυμό
- 120 γρ. καλαμπόκι σε σπόρους, ελαφρά βρασμένο
- 50 ml ε.π. ελαιόλαδο
- 200 γρ. μαγιονέζα
- 30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 1 κουτ. γλυκού λάδι λευκής τρούφας
- 8 φέτες χωριάτικο ψωμί ολικής
- 2 χούφτες διάφορες φύτρες φρέσκες
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι
- Styling: Κ. Λυκουρέση Food styling: Μάκης Γεωργιάδης Φωτογραφία: STUDIOM.GR