OliveMagazine

Tiramisu στο ποτήρι

Tiramisu στο ποτήρι

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
  • 200ml δυνατός καφές εσπρέσο
  • 2 κουτ. σούπας γλυκό κρασί
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 400ml γάλα
  • Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και την αφήνετε στο ψυγείο.

Ανακατεύετε τον καφέ με τη ζάχαρη και το γλυκό κρασί. Βουτάτε πολύ γρήγορα μερικά σαβαγιάρ και τα αφήνετε στην άκρη.

Παίρνετε ποτηράκια και κάνετε μια πρώτη στρώση από σαβαγιάρ αφού τα κόψετε με τρόπο που θα χωράνε. Συνεχίζετε με μια πρώτη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής, μια δεύτερη στρώση από σαβαγιάρ και μια δεύτερη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής.

Σερβίρετε αφού πασπαλίσετε τα ποτήρια με μπόλικο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και μερικές Σταγόνες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr