OliveMagazine

Trifle κρέμας με σάλτσα πορτοκάλι

Trifle κρέμας με σάλτσα πορτοκάλι

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζoυμε σε κατσαρολάκι 3½ φλιτζάνια τσαγιού γάλα, προσθέτουμε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, τους κρόκους και λίγη βανίλια. Βάζουμε το κατσαρόλι στη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Βράζουμε για ένα λεπτό μέχρι να πήξει η κρέμα και μετά την κατεβάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει καλά.

Μοιράζουμε την κρέμα στα δύο. Στη μισή κρέμα προσθέτουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τη μοιράζουμε σε 6 ποτήρια.

Σε άλλο κατσαρολάκι βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι, προσθέτουμε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, την υπόλοιπη ζάχαρη και 1 κουταλιά σούπας Grand Marnier, ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθούν και βάζουμε το κατσαρολάκι στη φωτιά. Βράζουμε για 1 λεπτό μέχρι να πήξει η σάλτσα πορτοκαλιού. Μοιράζουμε τη σάλτσα πορτοκαλιού στα ποτήρια, πάνω από την κρέμα.

Στην υπόλοιπη κρέμα που έχουμε κρατήσει, προσθέτουμε το υπόλοιπο Grand Marnier και την απλώνουμε πάνω από τη σάλτσα πορτοκαλιού. Γαρνίρουμε με λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο