OliveMagazine

Εγγλέζικο trifle με light κρέμα τυριού και φρέσκα φρούτα

Εγγλέζικο trifle με light κρέμα τυριού και φρέσκα φρούτα

Μερίδες:10
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:30'
Χρόνος αναμονής:20 λεπτά
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 400γρ. τυρί κρέμα, light
  • 8γρ. stevia
  • 200γρ. ροδάκινα + 2 ακόμη ροδάκινα για τη διακόσμηση
  • 200γρ. μπισκότα, θρυμματισμένα
  • 10 βερίκοκα
  • 10-15 κεράσια για τη διακόσμηση
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Κόβετε τα ροδάκινα σε χοντρές φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και τα βάζετε στο μπλέντερ με τη stevia. Χτυπάτε καλά μέχρι τα ροδάκινα να πολτοποιηθούν.

Προσθέτετε στο μίγμα την κρέμα τυριού και ανακατεύετε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Κόβετε τα 2 ροδάκινα που είχατε κρατήσει για τη διακόσμηση σε κομμάτια και τα βερίκοκα στη μέση.

Σε βαθύ γυάλινο μπολ, στρώνετε εναλλάξ θρυμματισμένα μπισκότα, κρέμα, ροδάκινα, βερίκοκα, ή άλλα φρούτα της επιλογής σας. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία, ώσπου να γεμίσει το μπολ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα.

Σερβίρετε μοιράζοντας το γλυκό σε μπολ και διακοσμώντας με κεράσια.

Tips

Εναλλακτικά μπορείτε να μοιράσετε τα μπισκότα, την κρέμα και τα φρούτα σε ποτήρια.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο