Διαδικασία
Κόβετε τα ροδάκινα σε χοντρές φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και τα βάζετε στο μπλέντερ με τη stevia. Χτυπάτε καλά μέχρι τα ροδάκινα να πολτοποιηθούν.
Προσθέτετε στο μίγμα την κρέμα τυριού και ανακατεύετε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Κόβετε τα 2 ροδάκινα που είχατε κρατήσει για τη διακόσμηση σε κομμάτια και τα βερίκοκα στη μέση.
Σε βαθύ γυάλινο μπολ, στρώνετε εναλλάξ θρυμματισμένα μπισκότα, κρέμα, ροδάκινα, βερίκοκα, ή άλλα φρούτα της επιλογής σας. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία, ώσπου να γεμίσει το μπολ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
Σερβίρετε μοιράζοντας το γλυκό σε μπολ και διακοσμώντας με κεράσια.
Tips
Εναλλακτικά μπορείτε να μοιράσετε τα μπισκότα, την κρέμα και τα φρούτα σε ποτήρια.