OliveMagazine

Trifle φρούτων με μπισκότο και κρέμα

Trifle φρούτων με μπισκότο και κρέμα

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400ml γάλα για την κρέμα
  • 6 μεγάλες φράουλες, σε φέτες + 18 ολόκληρες για το γαρνίρισμα
  • 5 κουτ. σούπας λικέρ φράουλα ή κονιάκ
  • 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ρίχνετε τις κομμένες φράουλες μαζί με τη ζάχαρη και το λικέρ σε ένα μπολάκι και αφήνετε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας αρκετά συχνά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το φρούτο να απορροφήσει λικέρ. Στραγγίζετε και κρατάτε το υγρό τους.

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και τη μεταφέρετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.

Παίρνετε 6 χαμηλά ποτήρια και μοιράζετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Το περιχύνετε με λίγο από το λικέρ που κρατήσατε. Κατόπιν μοιράζετε τη μισή ποσότητα Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και από πάνω κομματάκια φράουλας. Σκεπάζετε με την υπόλοιπη κρέμα και διακοσμείτε με 3 ολόκληρες φράουλες σε κάθε ποτήρι και φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου.

Αφήνετε τα trifle στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο