OliveMagazine

Η πατάτα λιώνει για χάρη µας και µας συστήνεται σε 4 γευστικές εκδοχές. Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στο κυρίως πιάτο, αλλά δοκιµάστε και τις υπόλοιπες µε άλλα φαγητά.

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Μεταξύ μας, με τόσα προσεγμένα παγωτατζίδικα και τζελατερίες που υπάρχουν πλέον, καμία εποχή του χρόνου δεν θα φανταζόμασταν χωρίς παγωτό.

Η interior designer που υπογράφει από το «Hungry Donkey» στο Λονδίνο και το «Beefbar» στη Μύκονο μέχρι το «Troufa» στο Μπαχρέιν και το «Izacaya» στο Κάιρο πιστεύει ότι ένας ωραίος περιβάλλων χώρος είναι το έκτο αστέρι κάθε πεντάστερης απόλαυσης.

Ο κοσμοπολιτισμός ζωντανεύει ξανά στην αττική ακτογραμμή που αναδεικνύεται σε ιερό δισκοπότηρο για όσους ζουν, γνωρίζουν ή επανασυστήνονται με την πρωτεύουσα. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι ένα απόλυτο success story εν τη γενέσει του.

Οι πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης, όπως αυτές που προέρχονται από το γάλα, τα αυγά, το κρέας και τα ψάρια, θεωρούνται υψηλότερης ποιότητας από τις πρωτεΐνες που προέρχονται από φυτικές πηγές.

Η Τζένιφερ είναι ένα από τα πιο ισχυρά γυναικεία πρότυπα και αυτό γιατί στα 51 της χρόνια έχει μία από τις πιο καλογυμνασμένες σιλουέτες.

Απόρρητο Απόρρητο