OliveMagazine

Ένα από τα πιο συχνά «φαινόμενα» που συμβαίνει στην κουζίνα μας είναι ότι…περίσσεψε φαγητό. Συνήθως, βέβαια, αυτό που κάνουμε είναι να το φυλάμε το φαγητό που έμεινε σε ένα τάπερ στο ψυγείο. Έτσι έχουμε έτοιμο ένα έτοιμο γεύμα που μπορούμε να το πάρουμε την επόμενη μέρα στη δουλειά, είτε μπορούμε...

Το καλοκαίρι τρώμε παγωτά, πολλά παγωτά! Μήπως οι επιλογές μας και οι προτιμήσεις μας επηρεάζονται από τα άστρα; Ποιο είναι το ιδανικό παγωτό για κάθε ζώδιο;

Όποιος ακολουθεί μια αμιγώς vegan δίαιτα, σίγουρα θα έχει αναρωτηθεί πώς μπορεί να προσλαμβάνει Ω3 λιπαρά, καθώς η βασική πηγή των θρεπτικών αυτών συστατικών είναι τα ψάρια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Μια μακαρονάδα με παπαρδέλες και πέστο τζενοβέζε, εύκολη, γρήγορη και πολύ δροσερή και γευστική, ειδικά για τις μέρες με ζέστη που δεν θέλετε να μαγειρεύετε πολλή ώρα.

Το νερό της Σαμοθράκης μέσα σε μια μπίρα. Τα καλοκαίρια μας γίνονται πιο δροσερά με τις φρέσκες μπίρες Foniαs, φτιαγμένες από αγνά υλικά, από τη Μικροζυθοποιία Σαμοθράκης.

Γιατί σπεύδουμε να επισκεφθούμε νέα εστιατόρια;Τι ζητάμε; Να χορτάσουμε την πείνα μας ή να γνωρίσουμε την κουζίνα τους; Τι σημαίνει «πάω να δοκιμάσω το νέο μενού»; Αυτό που σχεδίασε ο σεφ ή αυτό που θέλουμε να διαμορφώνουμε μόνοι μας;

Απόρρητο Απόρρητο