OliveMagazine

Η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» συμμετέχει και φέτος στον παγκόσμιο εορτασμό για το ελαιόλαδο, θεσμό τον οποίο καθιέρωσε το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (IOC- COΙ, με έδρα τη Μαδρίτη).

Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου συμμετείχαν χορηγικά σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για να αναδείξουν την ελληνικότητα του Καστελόριζου αλλά και το ενιαίο ηθικό φρόνημα των νησιωτών.

Μια καλοκαιρινή εκδοχή ενός ελληνικού πιάτου με Nikkei επιρροές, πολύ πιο δροσερό από την κλασική του εκδοχή, γεμάτο αρώματα και εντάσεις στη γλώσσα, ιδανικό για τα καλοκαιρινά ούζα και τσίπουρα.

Για τα παράξενα φαγητά της Ισλανδίας έχουμε πει και στο παρελθόν. Πρόσφατα όμως, ανακαλύψαμε ότι ακόμη και το ψωμί τους μπορεί να ψηθεί με ένα πολύ περίεργο τρόπο, που δεν περιλαμβάνει καν τη χρήση φούρνου.

Το νέο ιταλικό εστιατόριο της Κηφισιάς ξεκίνησε να στρώνει τραπέζια στις αρχές Σεπτεμβρίου και μας καλεί να δοκιμάσουμε χειροποίητα ζυμαρικά και πίτσα που η προετοιμασία της απαιτεί 3 ολόκληρες μέρες!