OliveMagazine

Τα γαρδούμια, σοιλίχουρδα ή συλλίγουρδα, οι Κρητικοί τα τρώνε από την αρχαιότητα. Για να εξουδετερωθεί η βαριά μυρωδιά της κοιλιάς, προσθέτουν φύλλα λεμονιάς, φασκόμηλο ή πλένουν με άφθονο λεμόνι τα εντόσθια.

Ο Ιταλός Massimo Bottura και η Αμερικανή Samin Nosrat συγκαταλέγονται στη φετινή λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη, που συντάσσει το περιοδικό TIME.

Μια διατροφή απαλλαγμένη από κόκκινο κρέας και επεξεργασμένα προϊόντα είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας. Τι συμβαίνει όμως όταν γίνεται αφορμή για υπερκατανάλωση θρεπτικών τροφίμων και πώς θα αποφύγουμε τα έξτρα κιλά που αυτό συνεπάγεται;

Αυτή την Κυριακή το Οlive Μαΐου είναι στο ΘΕΜΑ! Στο Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ στρώνουμε το πασχαλινό μας τραπέζι, με συνταγές των αγαπημένων μας Ηλία Μαμαλάκη και Ντίνας Νικολάου! Ο Ηλίας μαγειρεύει παραδοσιακές αλλά φρέσκιες συνταγές για αρνάκι γεμιστό, μαγειρίτσα, γαρδουμπάκια, κοκορέτσι και άλλα, ενώ...