OliveMagazine

Πολύ πριν από το lockdown και τη συγκρατημένη οικονομικά επανεκκίνηση της εστίασης, κάποιοι Έλληνες σεφ της νεότερης γενιάς είχαν αποφασίσει να επανεξετάσουν, καθένας με τον δικό του τρόπο, το θέμα των μεζέδων.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef ανοίγει στο αγαπημένο του νησί ένα μαγαζί με θέα το λιμάνι της Αντίπαρου, το οποίο έχει στα πλάνα του αρκετό καιρό.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος Βίτολντ Ζαμπλόβσκι δημοσίευσε ένα βιβλίο στο οποίο περιγράφει συνομιλίες του με σεφ που εργάστηκαν για μερικούς από τους πιο διαβόητους δικτάτορες όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Ιντί Αμήν, ο Ενβέρ Χόξα, ο Φιντέλ Κάστρο και ο Πολ Ποτ.