OliveMagazine

Η Σάμος ως σημείο των αγωνιστικών διαδρομών έχει ενταχθεί από πέρυσι, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των Ναυτικών Ομίλων Λέρου και Σάμου, του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού αλλά και της Samos Marina, στον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «Göran Schildt Regatta», που άνοιξε πανιά στο Αιγαίο από 17-20 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Νικολάς Μαδούρο, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, που θεωρείται υπεύθυνος για την κατάρρευση της χώρας, απόλαυσε μπριζόλα κόστους $275 στο εστιατόριο του γνωστού Τούρκου Nusret Gökçe (Salt Bae) τη στιγμή που ο λαός της χώρας του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υποσιτισμού εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Νέα εποχή για το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στο Κολωνάκι, που αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Οκτωβρίου, με τον σεφ Γιάννη Λιόκα να κρατάει τα ηνία της κουζίνας.

Το σαγανάκι είναι από τους πιο κλασικούς μεζέδες για να συνοδέψετε το κρασί σας. Θα το φτιάξετε με ΑΒ Επιλογή Κατσικίσιο Τυρί Κισσάβου σε άλμη, που παράγεται από ντόπιο, επιλεγμένο γάλα και έχει εξαιρετική γεύση.

Η Αργυρώ Κουτσουράδη από τη Χίο έχει βάλει στόχο να αποδείξει ότι η μαστίχα δεν είναι το μοναδικό δυνατό χαρτί του νησιού, αλλά ότι και τα βότανα που με τόση φροντίδα καλλιεργεί η ίδια, αξίζουν μία θέση στην κουζίνα μας.

Καλά τα νέα για τους λάτρεις του παραμυθιού «Ο Χανσελ και η Γκρέτσελ», καθώς το παιδικό τους όνειρο να μείνουν σε ζαχαρένιο σπιτάκι μπορεί πλέον να γίνει πραγματικότητα χάρη στο Booking.com