OliveMagazine

Ο Μάστερ Σεφ Λάμπρος Βακιάρος μοιράζεται τα μυστικά του για να ψήσουμε ψωμί στο φούρνο να μοσχομυρίσει το σπίτι. Η ζύμη χρειάζεται λίγη υπομονή για να φουσκώσει, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το πιο νόστιμο ψωμί που έχετε φάει ποτέ!

Υπάρχουν μερικά μυστικά που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε μικρά θαύματα μέσα από τον φούρνο, κάνοντας μια ολόκληρη οικογένεια ή συντροφιά να μαλώνει για το ποιος θα φάει την τελευταία πατάτα που θα έχει μείνει στο ταψί!

Μπορεί ένα πιάτο να φέρει διαμάχη ανάμεσα σε δύο λαούς; Μάλλον μπορεί, αφού υπήρξε η αφορμή για νέα διαμάχη στην ήδη ταραγμένη σχέση Ιαπώνων - Κορεατών.

Ακόμα και αν αγαπάτε το μαγείρεμα, σίγουρα θα έχετε νιώσει κάποιες φορές στη ζωή σας ότι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να μαγειρέψετε! Η εύκολη λύση είναι να παραγγείλετε απ’ έξω. Δεν είναι όμως ούτε η πιο υγιεινή ούτε και η πιο οικονομική!

Τα καταστήματα Zuccherino δημιουργούν νέα γλυκά και γεύσεις με νότες και χρώματα που ταιριάζουν στην εποχή. Βαφτίζουν τη φθινοπωρινή τους σεζόν, Fall for Fall, και μας προσκαλούν να ερωτευτούμε το φθινόπωρο. Με τις νέες τους προτάσεις θα μπορούμε να γευτούμε millefeuille με παραδοσιακή κρέμα βανίλιας, μηλόπιτα με crumble, ζεστή σούπα...

Ο Μάστερ Σεφ Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει το τέλειο πιάτο για το κυριακάτικο ή γιορτινό brunch. Αυγά ποσέ με καπνιστό χοιρινό και σπαράγγια. Η κλασική bearnaise ταιριάζει πάρα πολύ!

Ένας επίγειος κήπος της Εδέμ, που βρίσκεται στην κοινότητα Δημητρόπουλο, λίγο έξω από το Αίγιο, περιοχή με παράδοση στο γλυκό του κουταλιού άγριο τριαντάφυλλο.

Απόρρητο Απόρρητο