OliveMagazine

Με λατρεμένο κοινό ανά τον κόσμο –και φανατικούς στην Ελλάδα- το σκωτσέζικο ουίσκι είναι ένα σπάνιο blend γνώσης και εμπειρίας. Eνας λόγος παραπάνω για να δηλώσετε συμμετοχή στo online σεμινάριο και γευσιγνωσία Εxploring Scotch Whisky που οργανώνει το Difford’s Guide.

Μέχρι τις 5 Απριλίου είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις εγγραφές στα Berlin GOOA 2021, τα διεθνή βραβεία ελαιολάδου που θα ανακοινωθούν 12-18 Απριλίου.

Ακόμα και σε μέγεθος γίγας δεν το χορταίνεις αυτό το brownie με τη σοκολατένια λάβα που προτείνει ο Λάμπρος Βακιάρος. Σερβίρεται με παγωτό αλλά δεν θα μείνει. Θα το έχουμε τελειώσει μόνο του.

H Τζίτζι Χαντίντ είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο και παρά το γεγονός, πως είναι μόλις 25 ετών έγινε και μαμά! Πέρα όμως από όλα αυτά αγαπά και τη μαγειρική και μάλιστα φτιάχνει και μια πολύ ιδιαίτερη και πικάντικη σάλτσα για μακαρόνια, που φαίνεται…ενδιαφέρουσα. Η Τζίτζι Χαντίντ μοιράστηκε...

Μια Ιταλική παράδοση με αρχαιοελληνική ρίζα, που τη συναντάμε στους καταλόγους μπαρ και εστιατορίων όλου του κόσμου. Όμως, τι είναι; Είναι ένα ποτό, το οποίο το απολαμβάνουμε πριν από ένα γεύμα για να μας ανοίξει η όρεξη. Το πρωτοσυναντάμε στη ρωμαϊκή εποχή, όταν τα γεύματα ξεκινούσαν με οινόμελο, ένα έθιμο,...

Οι αρχές στη Σουηδία προτείνουν να κλείνουν τα εστιατόρια και οι καφετέριες στις 20.30, από την 1η Μαρτίου. Μέχρι σήμερα οι χώροι εστίασης επιτρεπόταν να λειτουργούν κανονικά, αλλά απαγορευόταν να πωλούν αλκοόλ μετά τις 8 το βράδυ.

Απόρρητο Απόρρητο