OliveMagazine

Αύξηση σχεδόν 30% παρουσίασαν οι πωλήσεις του λιανεμπορίου τροφίμων την περίοδο που ξεκίνησε από την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου έως και τις 22 Μαρτίου, με βάση τις μετρήσεις της Nielsen.

Το βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin εστιατόριο «Eleven Madison Park», στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε εν μέσω πανδημίας να φτιάχνει στην κουζίνα του γεύματα αποκλειστικά για το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους έχουν ανάγκη.

Στην κατσαρόλα ή στη γάστρα, μέσα σε κεφτέδες, σε σαλάτα ή σε αλοιφές, τα ρεβίθια είναι από τις επιλογές που το ελληνικό τραπέζι τιμά ιδιαίτερα όλο τον χρόνο και ειδικότερα τη Σαρακοστή.

Tι πιο όμορφο και δημιουργικό από το να βάλουμε τα παιδιά στην κουζίνα και να τους αναθέσουμε κάποιες από τις συνταγές που θα κάνουμε το φετινό -πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό- Πάσχα;

Ακόμα και φέτος, λοιπόν, που οι συγκυρίες είναι διαφορετικές, το πασχαλινό τραπέζι διατηρεί τη ζεστασιά και τη νοστιμιά της μαγειρικής παράδοσης. Σύμμαχός μας τα αγαπημένα μας προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

Πάσχα χωρίς παραδοσιακά γλυκά δεν γίνεται, γι αυτό και εμείς κάθε χρόνο ανακαλύπτουμε τις πιο νόστιμες συνταγές και τις ετοιμάζουμε με διαλεχτά υλικά και πολλή αγάπη, για να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας τα καλύτερα!