OliveMagazine

Το περυσινό καλοκαίρι είδαμε δύο από τις πιο γνωστά συνοδευτικά φαγητού -την κέτσαπ και τη μαγιονέζα- να γίνονται παγωτά. Το φετινό καλοκαίρι, οι ανατριχιαστικές παγωμένες δημιουργίες συνεχίζονται με το τρίτο κλασικό συνοδευτικό, τη μουστάρδα.

Ο κήπος του Ark στη Γλυφάδα έχει μεταμορφωθεί τον τελευταίο καιρό σε εξωτικό προορισμό, με άρωμα Κούβας, μιας και φιλοξενεί το καλοκαιρινό pop-up Finca Vigia.

Πέρα από το γνωστό πλέον σε όλους, βάζο με Oreos, που κοσμεί όλο το χρόνο τον πάγκο της κουζίνας της, πρόσφατα είδαμε ότι και όλα τα ράφια της κουζίνας της είναι εξίσου οργανωμένα.

Όταν αναζητάμε μία διεύθυνση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, συνήθως μπαίνουμε στους χάρτες της Google και το βρίσκουμε σε λίγα δευτερόλεπτα. Κάτι ανάλογο μπορούμε να επιτύχουμε πλέον και με το φαγητό.

Θέλεις να δώσεις στυλ στις καλοκαιρινές σου βόλτες στην πόλη ή στο νησί; Τι καλύτερο από μία τσάντα με μοτίβο φρούτου που εκτός από το κινητό σου μπορείς μέσα να βάλεις και το ποτό σου και αυτό να μείνει δροσερό!

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και θα το έχετε διαπιστώσει και εσείς από τον όγκο προσκλητηρίων που λαμβάνετε αυτούς τους μήνες. Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή λοιπόν, για να δημοσιεύσει η Google τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς τούρτες γάμου.

Το ξενοδοχείο – κόσμημα των Σπετσών, αναμφίβολα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά αριστουργήματα του νησιού, τιμά την επιβλητική παρουσία του και γαστρονομικά με τον σεφ Σταμάτη Μαρμαρινό να ηγείται της κουζίνας για μια ακόμα σεζόν.