Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας. Μοσχαράκι ραγού με πατάτες. Το μενού της εβδομάδας (20 έως 26/3)
ΣΥΝΤΑΓΗ
Χοιρινή σπάλα στη λαδόκολλα
ΘΕΜΑΤΑ
Φτιάχνουμε σουβλάκια τυλιχτά με κρέας ή νηστίσιμα και vegan
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Τα 5 βήματα για να ανοίξετε το φύλλο της πίτσας σαν επαγγελματίας
ΠΟΤΑ & COCKTAILS
Βότκα με τόνικ έχετε δοκιμάσει;
#TAGS
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
25Η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ
ΑΝΟΙΞΗ
Food Culture
Βότκα με τόνικ έχετε δοκιμάσει;
Τι θα φάμε σήμερα;
60'
Κέικ με ελαιόλαδο και φράουλα από τον Στέλιο Παρλιάρο
1:50'
Μοσχαράκι σαν χιουνκάρ αλλά με χούμους
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
1:25'
Πολύχρωμη τούρτα με κοτόπουλο, ανθότυρο, ντοματίνια και αγγουράκια
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
50'
Μακαρόνια με κιμά με τριμμένη κολοκύθα
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
60'
Vegan: Ρεβιθοκεφτέδες με δροσερή σάλτσα πιπεριάς
ΓΙΑ VEGANS
30'
Κομπόστα μήλο-αχλάδι, ο τέλειος συνδυασμός
ΓΙΑ VEGANS
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστεία
Σαρακοστή: Ποια υλικά θα γεμίσουν τις νηστίσιμες συνταγές μας με θρεπτικά συστατικά
Νηστεία: 4 τρόποι να αντικαταστήσετε το βούτυρο στα γλυκά
Τα νόστιμα της Σαρακοστής: τα μεζεδάκια, τα κυρίως και τα επιδόρπια
Πικάντικες φακές με γαρίδες και πιπεριές
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλές
Φρέσκα κρεμμυδάκια: Το πρακτικό κόλπο αποθήκευσης και χρήσης τους στο φαγητό
Πώς πλένουμε σωστά τα μανιτάρια
Οκτώ tips για οικονομικό μαγείρεμα
Μαραθόριζα: 6 τρόποι για να την εντάξετε στις συνταγές σας
Φούρνος μικροκυμάτων: Ποια είναι τα κατάλληλα τάπερ για να ζεστάνουμε το φαγητό μας;
Πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά τον κάδο της φριτέζας αέρος
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βιντεο
Banana bread, από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Το απόλυτο κέικ μπανάνας με την πλούσια γεύση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.
ΟΛΑ ΤΑ Βιντεο
Cucina Caruso
Σπαράγγια: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς προτείνει πώς να τα μαγειρέψουμε (+συνταγές)
Αγκινάρα: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς αναλύει τα μυστικά της στην κουζίνα (+συνταγές)
Μύδια: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς μιλά για το καθάρισμα και το μαγείρεμά τους (+συνταγές)
Έρευνες & Προϊόντα
12 ιδιαίτερα προϊόντα με αποξηραμένα σύκα: συκολατάκια, σαλάμι με καπνιστή πάπρικα, συκοκάρυδο και παστελαριά
Έρευνα του olivemagazine.gr: Τι κρύβεται μέσα στη μαύρη σοκολάτα;
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: ο ελληνικός χρυσός σε 12 premium design εκδοχές
Εμπειρίες
ΕΞΟΔΟΣ
Geluk – Νέο δημιουργικό μενού για το all-day στέκι της Ηλιούπολης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά σε 5 στέκια της Αθήνας
ΜΑΓΑΖΙΑ
Ένα εργαστήριο που φτιάχνει παραδοσιακές πίτες στην Αθήνα
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & BARS
Zúzuto Ramen: Ανακαλύπτοντας το αυθεντικό ιαπωνικό comfort στην Αθήνα
Green
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τα 8 superfoods που είναι ιδανικά για να ξεκινήσει σωστά η μέρα σας
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Θρεπτικό πρωινό με ρύζι και κανέλα
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
To smoothie με χουρμάδες που θα σας δώσει ενέργεια όλη μέρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Green
Τα 8 superfoods που είναι ιδανικά για να ξεκινήσει σωστά η μέρα σας
Θρεπτικό πρωινό με ρύζι και κανέλα
To smoothie με χουρμάδες που θα σας δώσει ενέργεια όλη μέρα
Θέματα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Θρεπτικό πρωινό smoothie, έτοιμο σε 5′
ΚΡΑΣΙ
6 κρασιά που επιλέξαμε για τον Μάρτιο
ΘΕΜΑΤΑ
Μπακαλιάρος τηγανητός: Το ψάρι του φτωχού
ΘΕΜΑΤΑ
Αυγοτάραχα, χαβιάρια και αυγά θαλασσινά: Τα εκλεκτότερα εδέσματα ανά τους αιώνες
Φτιάχνουμε γιουβαρλάκια
Γιουβαρλάκια μπακαλιάρου σούπα
Γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο
Εύκολα γιουβαρλάκια σούπα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φτιάχνουμε γιουβαρλάκια
Γιουβαρλάκια μπακαλιάρου σούπα
Γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο
Εύκολα γιουβαρλάκια σούπα
Γκάλοπ
VIBER POLL
Ομελέτα ή αυγά μάτια: Πώς προτιμούν τα αυγά τους οι αναγνώστες του olivemagazine.gr
VIBER POLL
Τηγανητό ή μαγειρευτό; Πώς προτιμούν τον μπακαλιάρο τους οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr
VIBER POLL
Σιμιγδαλένιο ή χαλβά του μπακάλη προτιμούν οι αναγνώστες του olivemagazine.gr;
Απόψεις
ΝΑΝΑ ΔΑΡΕΙΩΤΗ
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
«Γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι μέσα κι έξω από την κουζίνα»
ΘΑΛΕΙΑ ΤΣΙΧΛΑΚΗ
Γιατί δεν σερβίρουν τηγανητές πατάτες τα «καλά» εστιατόρια; Η Θάλεια Τσιχλάκη απαντά.
Κρασί & Ποτό
6 κρασιά που επιλέξαμε για τον Μάρτιο
Πώς να φτιάξετε 5 κλασικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ
Ελληνικές ροζ ποικιλίες: μαθαίνουμε για το μοσχοφίλερο (φιλέρι)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
6 κρασιά που επιλέξαμε για τον Μάρτιο
Πώς να φτιάξετε 5 κλασικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ
Ελληνικές ροζ ποικιλίες: μαθαίνουμε για το μοσχοφίλερο (φιλέρι)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα φάμε σήμερα;
60'
Κέικ με ελαιόλαδο και φράουλα από τον Στέλιο Παρλιάρο
1:50'
Μοσχαράκι σαν χιουνκάρ αλλά με χούμους
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
1:25'
Πολύχρωμη τούρτα με κοτόπουλο, ανθότυρο, ντοματίνια και αγγουράκια
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
50'
Μακαρόνια με κιμά με τριμμένη κολοκύθα
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
60'
Vegan: Ρεβιθοκεφτέδες με δροσερή σάλτσα πιπεριάς
ΓΙΑ VEGANS
30'
Κομπόστα μήλο-αχλάδι, ο τέλειος συνδυασμός
ΓΙΑ VEGANS
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα φάμε σήμερα Διαφήμιση
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
VIDEOS
Banana bread, από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ