OliveMagazine

Το αρνάκι είναι από τα κρέατα τα οποία δεν τα συναντάμε πολύ συχνά σε παραλλαγές. Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε αλλιώς με παντζάρια, πετιμέζι και καρύδια.

Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στην κουζίνα του Κωτσόβολου τον βραβευμένο chef Γιάννη Παρίκο και ετοιμάζουν ένα κατακόκκινο ριζότο με παντζάρια, μους κατσικίσιου τυριού και φουντούκια, με τη βοήθεια της Grundig.

Μια ασυνήθιστη παντζαροσαλάτα, νόστιμη και αποτοξινωτική, που συνδυάζει τις γήινες γεύσεις του παντζαριού, με την κρεμώδη υφή του αβοκάντο και την μοναδική νοστιμιά του κατσικίσιου τυριού και του σύγκλινου.

Απόρρητο Απόρρητο