Μία εναλλακτική πρόταση ντοματοσαλάτας με παντζάρια και μανούρι, που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.
Μία εναλλακτική πρόταση ντοματοσαλάτας με παντζάρια και μανούρι, που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.
Το αρνάκι είναι από τα κρέατα τα οποία δεν τα συναντάμε πολύ συχνά σε παραλλαγές. Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε αλλιώς με παντζάρια, πετιμέζι και καρύδια.
Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στην κουζίνα του Κωτσόβολου τον βραβευμένο chef Γιάννη Παρίκο και ετοιμάζουν ένα κατακόκκινο ριζότο με παντζάρια, μους κατσικίσιου τυριού και φουντούκια, με τη βοήθεια της Grundig.
Το πασχαλινό τραπέζι αγαπά τα πληθωρικά πιάτα στα οποία πρωταγωνιστεί το αρνί ή το κατσίκι.
Γευστική πράσινη σαλάτα με παντζάρια και αβγά που οφείλει τη νοστιμιά της στην αρωματική σάλτσα δυόσμου που τη συνοδεύει.
Γιορτινή σαλάτα με ψητά παντζάρια και αρωματικό dressing, που ταιριάζει πολύ στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
Είναι σούπερ υγιεινό πιάτο, φινετσάτο, με έντονο χρώμα, που συνδυάζει το γλυκό και το αλμυρό στην τέλεια ισορροπία!
Η παντζαροσαλάτα στην γκουρμέ εκδοχή της.
Ένα πολύ γευστικό και ελαφρύ πιάτο με λαβράκι, σερβιρισμένο με κατακόκκινο κους κους με παντζάρια.
Μια ασυνήθιστη παντζαροσαλάτα, νόστιμη και αποτοξινωτική, που συνδυάζει τις γήινες γεύσεις του παντζαριού, με την κρεμώδη υφή του αβοκάντο και την μοναδική νοστιμιά του κατσικίσιου τυριού και του σύγκλινου.