OliveMagazine

Το Canteen, το all day εστιατόριο της Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 2020 ένα από τα σημαντικότερα food events της πόλης. Κάθε μήνα καλεί έναν γνωστό Έλληνα σεφ και του παραχωρεί την κουζίνα του για ένα μόνο βράδυ και για λίγους μόνο εκλεκτούς καλεσμένους.

Με ιστορία τρεις γενιές, από το 1920, ο Βασίλαινας, που έχει δει όλες τις περαστικές διασημότητες από τη χώρα μας να χορταίνουν στα τραπέζια του, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στα γαστρονομικά χρονικά μας.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η υψηλή γαστρονομία συναντά την κοινωνική προσφορά στο Cooking for Charity, που γίνεται στο Treehouse του Ekies all Senses Resort στη Χαλκιδική, με καλεσμένους τους Γκίκα Ξενάκη, Γιάννη Παρίκο και Άνταμ Κοντοβά.

Το εστιατόριο Alali, του ξενοδοχείου Astarte suites, καλεί και φέτος τους επισκέπτες της Σαντορίνης να απολαύσουν το γεύμα τους απολαμβάνοντας παράλληλα τη θέα στην Καλντέρα.

Η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα ιστορική για την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αφού συνδυάζει τη λειτουργία ξενοδοχείων και resorts με διεθνείς τίτλους, καινούργιες υποδομές και κοσμοπολίτικο αέρα.

Το γνωστό Yiamas gastro bar, στο ξενοδοχείο Elite City Resort, συνεχίζει να μας δίνει πολύ καλούς λόγους να επισκεφθούμε την Καλαμάτα. Τελευταίο στη λίστα οι σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές με γνωστούς guest σεφ που τρέχουν αυτή την περίοδο.

Απόρρητο Απόρρητο