OliveMagazine

Ο Ανδρέας Λαγός συνεχίζει με επιτυχία τις μαγειρικές στην Κουζίνα της Κωτσόβολος, μόνο που φέτος θα έχει και παρτενέρ την Ελένη Ψυχούλη.

Πολλοί καλοφαγάδες αγάπησαν την Ιταλία για ένα κομμάτι αυθεντικής πίτσας ή για μία λαχταριστή μακαρονάδα, φτιαγμένη με τον σωστό τρόπο. Ήρθε η στιγμή, όμως, να αγαπήσουν για τους ίδιους λόγους το Γαλάτσι και το «Pizzamore».

Ο Μάκης Δημόπουλος εδώ και τρία χρόνια ασχολείται με την υπαίθρια εκτροφή του ελληνικού μαύρου χοίρου, στη μαγευτική τοποθεσία Χαϊντάρια, στα Φάρσαλα, στην πατρίδα του μυθικού Αχιλλέα και των Μυρμιδόνων.

«Από την οικογένειά μας για τη δική σας» είναι οι λέξεις που χωρούν όλη τη φιλοσοφία της Αλεξάνδρας Τσιαντή και της Τrinity Farm, αποδεικνύοντάς το και στην καθημερινότητα.

Τα Γλυκά της Αργυρώς τα γνωρίζουμε ήδη, είναι φτιαγμένα με φρέσκες πρώτες ύλες και έρχονται από τη Σάμο να καταπλήξουν όποιον αγαπά τις ξεχωριστές γεύσεις.

Η Τήνος είναι από τους προορισμούς που μου φέρνουν στο μυαλό αμμουδερές παραλίες, καλοσυνάτους ανθρώπους και μια μεγάλη λίστα με μοναδικά τοπικά προϊόντα. Η νέα γευστική άφιξη του νησιού λέγεται καρίκι και πίσω του κρύβεται η Αγγελική Βίδου.

«Κρυμμένο» στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, το Pomo d’Oro σε εντυπωσιάζει με την εκλεπτυσμένη διακόσμηση και το φιλικό και πάντα ενημερωμένο σέρβις του.

Ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ μάς παρουσιάζει η agora, που μας έρχεται από το Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης -περιοχή παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη για την ποιότητα του ελαιολάδου που παράγει.

Ο Ανδρέας Λαγός κάνει την έξοδο του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αποκαλύπτει πια είναι τα 3 εστιατόρια που ξεχώρισε και, φυσικά, τι δοκίμασε για να πάρεις και εσύ μια γεύση.

Η αγάπη της για τη δημιουργική ζαχαροπλαστική έγινε πράξη το 2008, όπου με την πολύτιμη συνεργασία του Δημήτρη Χρονόπουλου άνοιξε το πρώτο new age ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα.