OliveMagazine

Μετά την αποχώρηση του από το εστιατόριο Fuga, o Δημήτρης Κατριβέσης αναλαμβάνει ως Executive Chef τα εστιατόρια Drakoulis Dry & Raw σε Κολωνάκι και Βούλα, με στόχο να δημιουργήσει απλά το απόλυτο steak department της πόλης.

Οι γαστρονομικές προτάσεις του γνωστού εστιατορίου στην Costa Navarino έχουν την υπογραφή του Δημήτρη Κατριβέση που αναλαμβάνει να μυήσει τους επισκέπτες του στις ιαπωνο - περουβιανές γεύσεις.

Μόλις στις 20 Ιουλίου έκανε τα επίσημα εγκαίνιά του σε έναν όμορφο και χαλαρωτικό χώρο στην παραλία του Αϊ Γιάννη. Με τον Δημήτρη Κατριβέση στην κουζίνα του και ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα στα πόδια του, το ολοκαίνουριο Mistura της Μυκόνου, αναμένεται να σκίσει...

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται στο Thamaστην Τήνο κορυφαίους σεφ από όλον τον κόσμο σε μια βραδιά με ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον.

Πατώντας σε γνώριμο έδαφος, ο Δημήτρης Κατριβέσης μεταφέρει την αύρα της περουβιανής κουζίνας στην καρδιά της Αθήνας, στο δικό του πλέον χώρο που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα Ιουνίου.

Το Kiku Next Generation στο Ψυχικό αποκαλύπτει στο κοινό του το καινούριο του πρόσωπο εγκαινιάζοντας ένα διεθνές φεστιβάλ στο πλαίσιο του οποίου ο Δημήτρης Κατριβέσης και μια σειρά από παγκοσμίως διακεκριμένους σεφ θα δημιουργήσουν από κοινού μοναδικά μενού 8 πιάτων.

Στο εστιατόριο του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο συναντήθηκαν οκτώ σεφ με 8 συνολικά αστέρια Michelin και δημιούργησαν ένα μενού βασισμένο στις πρώτες ύλες του νησιού.

Απόρρητο Απόρρητο