OliveMagazine

Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να βρίσκεται σε εξέλιξη, ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων αναζητούν τρόπους που καθιστούν τις επιχειρήσεις βιώσιμες με την παράλληλη τήρηση των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του ιού. Στη Βουδαπέστη, έφτασαν σε άλλο επίπεδο σερβίροντας τα πιάτα τους σε τροχό λούνα παρκ.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Οκτωβρίου, ωστόσο ήδη στις προθήκες των φούρνων και των ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Μπαρ και εστιατόρια κλείνουν στις 23.00 στην πόλη του Βερολίνου, σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Απόρρητο Απόρρητο