OliveMagazine

Η βρώμη είναι μια υγιεινή επιλογή για πρωινό, που μπορείτε να ετοιμάσετε αποβραδίς. Εδώ προσθέτουμε μήλα, κανέλα και μοσχοκάρυδο για τέλεια γεύση σαν μηλόπιτα και superfoods για πιο θρεπτικό αποτέλεσμα.

Μία από τις πιο απλές και την ίδια στιγμή ασύγκριτα λαχταριστές μηλόπιτες που έχετε δοκιμάσει. Το μυστικό της νοστιμιάς της κρύβεται στη ζύμη, που ετοιμάζεται με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.

Με την ίδια ζύμη που φτιάχνoυμε και την πάστα φλώρα φτιάξαμε κι αυτήν τη μηλόπιτα. Μόνο που αντί για μαρμελάδα τη γεμίσαμε με κυβάκια από μήλα που σοτάραμε και ανακατέψαμε με μπαχαρικά και σταφίδες.

Αυτή η συνταγή για μηλόπιτα είναι ό,τι πιο νόστιμο κι εύκολο έχετε ετοιμάσει ποτέ! Το μυστικό της βρίσκεται στην ανάλαφρη ζύμη, που ειδικά για την επικάλυψη μπαίνει στην κατάψυξη και στη συνέχεια την τρίβεται πάνω από τα μήλα και γίνεται σαν crumble.