OliveMagazine

Ο χαλβάς του μπακάλη μπορεί να τρώγεται και ως έχει, αλλά γίνεται και έμπνευση για να φτιάξουμε μαζί του νόστιμα γλυκάκια όπως αυτά τα λαχταριστά μπουρεκάκια.

Σιροπιαστά γαλακτομπουρεκάκια, που θα γίνουν το ιδανικό συνοδευτικό για το καφεδάκι σας. Αποτελούν και κατάλληλη πρόταση γλυκού και στην περίπτωση, που έχετε προσκεκλημένους.

Τα ταχινομπουρεκάκια, τραγανά «πουράκια» με φύλλο κρούστας, παραγεμισμένα με ταχίνι και καρυδόψιχα, είναι μια ντελικατέτσα από τη βόρεια Ελλάδα για κάθε άλλη εποχή και για όσους επιδιώκουν τα υγιεινά γλυκάκια…

Ξεχωριστές κιμαδόπιτες, τυλιγμένες σε ρολά -μπουρεκάκια δηλαδή-, που θα σας ενθουσιάσουν με την πικάντικη γεύση τους. Ταιριάζουν πολύ και σε έναν μπουφέ.

Απόρρητο Απόρρητο