OliveMagazine

Με σχεδόν τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στον χώρο και κατασταλαγμένη μαγειρική άποψη, ο executive chef του «Makedonia Palace» μιλά για την απλότητα και τον πλούτο της μακεδονικής κουζίνας.

Ο executive chef του Makedonia Palace, Σωτήρης Ευαγγέλου μιλά στο olivemagazine.gr για την πίστη του στο παρόν και το μέλλον της ελληνικής κουζίνας.

Ο βραβευμένος σεφ των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδας, Σωτήρης Ευαγγέλου στρώνει το πιο γιορτινό τραπέζι της χρονιάς.

Τι γεύση έχει το δικό σας καλοκαίρι; Ρωτήσαμε 25 γνωστούς Έλληνες-επαγγελματίες της εστίασης, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και όχι μόνο-και τους ακολουθήσαμε στην καλοκαιρινή γευστική διαδρομή τους…

Τη λάμψη του στις γιορτινές ημέρες θα χαρίσει ένας αφρώδης οίνος. Ένα φινετσάτο κρασί με τις παιχνιδιάρικες φυσαλίδες να ανεβαίνουν ηδονικά στα χείλη του ποτηριού.

Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ «Νόστιμα Νηστίσιμα». Ετοιμάσαμε για εσάς 80 συνταγές για την πιο νόστιμη νηστεία της χρονιάς, κάθε μέρα με διαφορετικά πιάτα! Σας προτείνουμε έξι εβδομαδιαία μενού, με συνταγές λαχταριστές, για να γίνεται η κάθε μέρα στο τραπέζι μια μικρή γιορτή. Επιλέγουμε...

Απόρρητο Απόρρητο