OliveMagazine

Σε αυτή την παραδοσιακή συνταγή της Συρίας όλα τα λαχανικά τηγανίζονται. Εσείς, για να τα κάνετε ελαφρύτερα, μπορείτε να τα αλείψετε με λαδάκι και να τα ψήσετε στο φούρνο.

Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός, στην ολοκαίνουρια Ιστορία του στην Κουζίνα του Κωτσόβολου, υποδέχεται την Εύα Μονοχάρη (aka Funky Cook) και της ετοιμάζει ψητό κουνουπίδι στο φούρνο Grundig GEZST 47000B.

Αυτά τα ψητά λαχανικά, που σερβίρονται με 2 διαφορετικές σάλτσες -ζεστή σάλτσα ντομάτας και δροσερή σάλτσα γιαουρτιού-, είναι το καλύτερο συνοδευτικό στα καλοκαιρινά τραπέζια. Συνοδεύετε μ’ ένα λευκό αρωματικό κρασί ή μ’ ένα ουζάκι.