OliveMagazine

Ο χώρος του κρεοπωλείου της Φάρμας Μπράλου διαμορφώθηκε ειδικά και πλέον φιλοξενεί εκτός από τις βιτρίνες ψυγεία, με εκλεκτά κρέατα και τα κρεατοσκευάσματα και μια μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα.

Η Φάρμα Μπράλου έγινε γνωστή για τον περίεργο ιδιοκτήτη της που εγκατέλειψε καριέρες και ανέβηκε στο βουνό. Απέκτησε φήμη για τις φυλές των ζώων που εκτρέφει και την ποιότητα των κρεάτων που προσφέρει.

Στον πρώτο όροφο του ολοκαίνουριου γαστρονομικού πολυχώρου Yoleni's Store στο Κολωνάκι ο ποιοτικός εκτροφέας και παραγωγός κρέατος «Φάρμα Μπράλου» εγκατέστησε ένα ιδιαίτερο shop in shop, όπου ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί αλλά και να γευτεί επί τόπου τα προϊόντα παραγωγής του.

Νέα εποχή για το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στο Κολωνάκι, που αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Οκτωβρίου, με τον σεφ Γιάννη Λιόκα να κρατάει τα ηνία της κουζίνας.

Το steak bar του Κολωνακίου βάζει πλώρη για Τήνο, με ένα νέο εστιατόριο που εκτός από τα εξαιρετικά πιάτα του Μιχάλη Νουρλόγλου και της ομάδας του, φέρνει στο νησί και το «Butcher’s corner» του, το ψυγείο-βιτρίνα με κρέατα όπου εξειδικευμένοι χασάπηδες βοηθούν τους καλεσμένους να επιλέξουν το κρέας και την...

Η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπερή τελετή απονομής τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο.