OliveMagazine

Ο Μάστερ Σεφ Λάμπρος Βακιάρος μοιράζεται τα μυστικά του για να ψήσουμε ψωμί στο φούρνο να μοσχομυρίσει το σπίτι. Η ζύμη χρειάζεται λίγη υπομονή για να φουσκώσει, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το πιο νόστιμο ψωμί που έχετε φάει ποτέ!

Μία μηλόπιτα “πειρασμός”, αλλά και αθώα ταυτόχρονα, αφού δεν περιέχει ζάχαρη παρά μόνο λίγη φρουκτόζη. Μην διστάσετε να την σερβίρετε και με παγωτό με 0% ζάχαρη, της πηγαίνει πολύ!

Στη Σάμο λέγεται «κουρκούτα» ή «κέρασμα του τρύγου», αφού γίνεται με το μούστο από τα πρώτα σταφύλια. Αυτή η δροσερή, διαυγής κρέμα από το χυμό σταφυλιών μας γλυκαίνει χιλιάδες χρόνια τώρα.

Ο Master Chef Λάμπρος Βακιάρος προτείνει ένα αρωματικό κέικ φτιαγμένο με αλεύρι βρώμης και καστανή ζάχαρη που γεμίζει με μύρτιλλα. Ένα γλυκό που κερδίζει τις εντυπώσεις ως πρωινό ή απογευματινό σνακ.

Ετοιμάζουμε ένα υγιεινό κέικ με αλεύρι βρώμης, καστανή ζάχαρη και άρωμα λεμονιού. Ο Μάστερ Σεφ Λάμπρος Βακιάρος προτείνει να το πασπαλίσουμε με τα αγαπημένα χρωματιστά τρουφάκια των παιδιών.

Απόρρητο Απόρρητο