OliveMagazine

Δεν είναι πίτσα, δεν είναι λαχμαντζούν, δεν είναι πίτα, είναι το κέικ με κιμά του Λάμπρου Βακιάρου με τη φίνα γεύση. Τα ντοματίνια μην ξεχάσετε! Δίνουν χρώμα και νοστιμιά.

Τα αλμυρά κέικ είναι εξαιρετικό ορεκτικό για το γιορτινό τραπέζι. Δοκιμάστε το συνδυασμό λιαστής ντομάτας με γραβιέρα και θα τα καθιερώσετε και τις άλλες μέρες του χρόνου ως σνακ.

Αλμυρό κέικ κολοκύθας για υγιεινό τσιμπολόγημα με όλα τα καλά: γάλα αμυγδάλου, αλεύρι ζέας και αλεύρι καρύδας. Εξτρα νοστιμιά η σάλτσα φέτας που το ανεβάζει σε άλλο επίπεδο.

Τα αλμυρά κέικ σερβίρονται ως ορεκτικό ενώ είναι και πολύ ωραία ιδέα για σνακ. Φτιάχνουμε ένα κέικ με κιμά, ιδανικό για το γραφείο αλλά και για κολατσιό για τα παιδιά.

Το αλμυρό κέικ με καραμελωμένα κρεμμύδια, καπνιστό τυρί, σύκα και καρύδια μπορεί να γίνει το απόλυτο έδεσμα για τα απογεύματα των Χριστουγέννων.

Τα αλμυρά κέικ είναι εξίσου νόστιμη -και χορταστική- επιλογή για πρωινό αλλά και σνακ. Το κέικ μαρμπρέ, δηλαδή ανάμεικτο, εκτός από νόστιμο, είναι και εντυπωσιακό.

Ένα απολαυστικό κέικ με τυρί και λιαστές ντομάτες που θα φτιάξετε ξανά και ξανά, με την εγγύηση επιτυχίας ΓΙΩΤΗΣ. Θα το σερβίρετε σκέτο ή μαζί με ζαμπόν και φρέσκια ντομάτα.

Απόρρητο Απόρρητο