Η διάσημη σάλτσα που συνοδεύει το ίδιο καλά κρέας, ψάρι και λαχανικά γίνεται πολύ εύκολα και στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε αν τη φτιάξετε με ραβδομπλέντερ είναι αυτό να μην υπερθερμαίνεται γιατί μπορεί να σας κόψει τη μαγιονέζα.
Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται 5 World Class Chefs, βραβευμένους με αστέρι Michelin, σε ένα μοναδικό γαστρονομικό γεγονός.
Ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μας ξεναγήσει στον διεθνή αμπελώνα ξεκινώντας από την γαλλική πόλη που παράγει 600 εκατομμύρια φιάλες ετησίως!