OliveMagazine

Μια μεξικάνικη πίτα ταμάλ γεμίζει με πουρέ κρητικής μπανάνας και σερβίρεται με κρητική μυζήθρα και σταμναγκάθι σε μια γευστική απόλαυση που θα θυμάστε για καιρό.

Τα παγωτά σοκολάτα-μπανάνα μας αρέσουν πολύ! Στην πιο εύκολη και light εκδοχή τους πάλι, φτιάχνονται με ολόκληρο φρούτο και επικάλυψη σοκολάτας. Θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Νόστιμο και με έντονο άρωμα μπανάνας, αυτό το κέικ ετοιμάζεται γρήγορα και τρώγεται ακόμη πιο γρήγορα. Το Αλεύρι και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ το κάνουν φουσκωτό και αφράτο και η Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ το κάνει ακόμη πιο λαχταριστό.

Από το φυτό της μπανανιάς μπορούμε να δημιουργήσουμε γεύση με τα φύλλα της που δημιουργούνται ως λαδόκολλα, δίνοντας μια φρέσκια και γλυκιά γεύση στο κρέας ή το ψάρι μας. Η φλούδα της μπανάνας δίνει μια φρουτένια γλυκύτητα ειδικά όταν τυλίξει τις γαρίδες μας.

Τα κέικ μπανάνας με την ξεχωριστή τους γεύση, αρέσουν πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Για ένα υγιεινό αλλά και πεντανόστιμο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε Καστανή Ζάχαρη και Νιφάδες Βρώμης fytro. Καλή σας όρεξη!

Απόρρητο Απόρρητο