Τα παραδοσιακά σαντορινιά μελιτίνια με το περίφημο "τσίμπημα" στο σχήμα, δείγμα σπάνιας μαεστρίας. Και η συνταγή του σπουδαίου Σωτήρη Ευαγγέλου είναι... κέντημα!
Τα παραδοσιακά σαντορινιά μελιτίνια με το περίφημο "τσίμπημα" στο σχήμα, δείγμα σπάνιας μαεστρίας. Και η συνταγή του σπουδαίου Σωτήρη Ευαγγέλου είναι... κέντημα!
Γνωστά και ως «λυχναράκια», ανάλογα με την περιοχή που φτιάχνονται, αυτά τα υπέροχα κρητικά κεράσματα είναι από αυτά που όσα και να φτιάξεις, ποτέ δεν είναι αρκετά.
Μελιτζάνες παπουτσάκια σε μία παραλλαγή με απάκι και ξηρό ανθότυρο. Αυτό το πιάτο κάνει το καλοκαίρι νοστιμότερο.
Ένα νόστιμο πιάτο με ξινόχοντρο και μελιτζάνες που θα φτιάξετε τα μεσημέρια του καλοκαιριού και θα απολαύσετε με ανθότυρο και καλό ζυμωτό ψωμί.
Νόστιμη και καλοκαιρινή σαλάτα με αλμύρα, που θα σας κερδίσει από τη πρώτη μπουκιά.
Oι αγκινάρες αποκτούν τη δική τους γέμιση από ανθότυρο και γίνονται το ιδανικό ορεκτικό.
Γλυκό και διαίτης δεν υπάρχει. Μπορείτε, όμως να αποφύγετε τις λιπαρές κρέμες και να προτιμήσετε ένα φρέσκο, μαλακό τυρί, όπως ο ανθότυρος, που έχει λιγότερα λιπαρά. Εδώ συνδυάζεται αρμονικά με λεμόνι και φράουλες.
Μια τερίνα που το ανοιξιάτικο τραπέζι -και όχι μόνο- θα αγαπήσει πολύ.
Μια πολύ νόστιμη τάρτα με πολύχρωμη γέμιση που ταιριάζει υπέροχα και στο πασχαλινό τραπέζι.
Φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα Κρέπες, τις τυλίγουμε και τις γεμίζουμε με σπανάκι, ανθότυρο, ντοματίνια και τις περιχύνουμε με απαλή Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ.