OliveMagazine

Το νέο ebook του Γιάννη Καρακάση MW, τιτλοφορούμενο «Santorini Explained: Earth, Wind and Fire», είναι γεγονός και είναι διαθέσιμο μέσω της επίσημης προσωπικής ιστοσελίδας του.

Στην εποχή που η βιομηχανία υποκατάστατων κρέατος θεωρείται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη βρίσκουμε την πρωτεΐνη αρακά να συμπεριλαμβάνεται σε ολοένα και περισσότερα φυτικά προϊόντα.

Η γλύκα του φρέσκου αρακά και του καρότου συνδυάζονται με την καπνιστή γεύση του μπέικον και την αλμύρα της φέτας δίνοντας ένα πιάτο ξεχωριστής νοστιμιάς.

Μια πρωτότυπη και εξαιρετικά νόστιμη συνταγή της Δέσποινας Σιγούνη, που μάλιστα κέρδισε το 7ο βραβείο στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής Cook...Eat...Love...Share & Win, στην κατηγορία Δημιουργική Κουζίνα.

To 2o σεμινάριο του οινικού κύκλου The Miele Wine Master Experience με θέμα ”Οι σημαντικότερες ερυθρές ποικιλίες” αναβλήθηκε στις 16/11 λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/11 στο Miele Experience Center. Σημειώνονται ότι τα σεμινάρια γίνονται με την επιμέλεια του Master of Wine Γιάννη Καρακάση και...

Η Miele εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο οινικών σεμιναρίων με την επιμέλεια του Master of Wine Γιάννη Καρακάση στον οποίο συμμετέχει και ο Σύμβουλος Οίνου Γρηγόρης Μιχαήλος.