OliveMagazine

Η γλύκα του φρέσκου αρακά και του καρότου συνδυάζονται με την καπνιστή γεύση του μπέικον και την αλμύρα της φέτας δίνοντας ένα πιάτο ξεχωριστής νοστιμιάς.

Μια πρωτότυπη και εξαιρετικά νόστιμη συνταγή της Δέσποινας Σιγούνη, που μάλιστα κέρδισε το 7ο βραβείο στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής Cook...Eat...Love...Share & Win, στην κατηγορία Δημιουργική Κουζίνα.

To 2o σεμινάριο του οινικού κύκλου The Miele Wine Master Experience με θέμα ”Οι σημαντικότερες ερυθρές ποικιλίες” αναβλήθηκε στις 16/11 λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/11 στο Miele Experience Center. Σημειώνονται ότι τα σεμινάρια γίνονται με την επιμέλεια του Master of Wine Γιάννη Καρακάση και...

Η Miele εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο οινικών σεμιναρίων με την επιμέλεια του Master of Wine Γιάννη Καρακάση στον οποίο συμμετέχει και ο Σύμβουλος Οίνου Γρηγόρης Μιχαήλος.

Της Δέσποινας Σιγούνη Υλικά (για 4 άτομα) 1 πακέτο αρακά 1 πακέτο νιόκι 200γρ.μπέικον 200γρ. τυρί γκοργκοντζόλα 2 κρεμμύδια ξερά 1 ματσάκι άνηθο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο παρμεζάνα για πασπάλισμα Διαδικασία Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε σε μια μεσαία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, αφού έχετε ξεπλύνει τον...

Άραγε υπακούουν στη μόδα οι επιλογές μας για το είδος του κρασιού που πίνουμε; Πόσο επηρεάζεται η επιλογή μας στα εστιατόρια από τα σχόλια ενός ειδικού του κρασιού και πόσο «προσωπικές» είναι τελικά οι προτιμήσεις μας στο κρασί που πίνουμε;

Ένα πολύ μεγάλο masterclass με την Γερμανίδα Master of Wine Caro Maurer και τον Έλληνα Master of Wine Γιάννη Καρακάση που θα συνδέσει τις δύο πιο σημαντικές ποικιλίες της Ελλάδας και της Γερμανίας διοργανώνεται τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Electra Metropolis.