OliveMagazine

Τα νιόκι είναι τόσο, μα τόσο νόστιμα! Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος τα φτιάχνει με βούτυρο, λίγο σκόρδο και μοβ μπρόκολο. Ορεκτικό ή κυρίως, το πιάτο αυτό ταιριάζει με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο τραπέζι.

Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει νιόκι με μανιτάρια. Ένα νόστιμο πιάτο με αέρα Ιταλίας που μπορεί να σερβιριστεί στο καθημερινό τραπέζι αλλά κι ως ορεκτικό σε ένα κυριακάτικο γεύμα.

Αυτό το Πάσχα, ζυμώνουμε παραδοσιακά λαμπρόψωμα. Επιλέγουμε Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ από διαλεχτό σιτάρι, και Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ, για υπέροχη εμφάνιση και γεύση.

Κέικ γεμιστό με φουντούκια, σοκολάτα, φιστικοβούτυρο και από πάνω γλάσο σοκολάτας. Χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο; Τα παιδιά ήδη τρέχουν να προλάβουν το πρώτο κομμάτι!

Η πιο διαιτητική εναλλακτική των ζυμαρικών είναι τα κολοκυθάκια και τα καρότα κομμένα σε πολύ λεπτές λωρίδες. Συνδυάστε τα με ένα νόστιμο dressing και σερβίρετέ τα σαν σαλάτα.

Απόρρητο Απόρρητο