OliveMagazine

Ένα απλό φιλέτο κοτόπουλο μεταμορφώνεται σε ένα πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις όταν το μαρινάρουμε με μπαχαρικά όπως το κάρι, το κύμινο και ο κουρκουμάς. Το ινδικό μείγμα γκαράμ μασαλά φέρνει έναν έθνικ αέρα στο τραπέζι μας.

Κάτι περισσότερο από comfort food, ο ζεστός γαλατένιος τραχανάς θα μας γεμίσει νοσταλγία, θα μας ζεστάνει και θα μας υπενθυμίσει ότι το φαγητό μπορεί να μας χαλαρώσει και να μας κάνει να νιώσουμε πάλι παιδιά!

Η ζύμωση γαλακτικού οξέος είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να διατηρήσουμε περισσεύματα τροφών, αλλά και καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά και να τα κρατήσουμε ζωντανά μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Μια διαφορετική εκδοχή του αγαπημένου γλυκού, που συνδυάζει το εκμέκ με την πλούσια κρέμα του γαλακτομπούρεκου. Οι φράουλες του δίνουν μια πιο δροσερή γεύση και το απογειώνουν.

Λαχταριστός, λευκός κορμός με φίνα γεύση από φρέσκο τυρί κρέμα και βατόμουρα. Το ιδανικό επιδόρπιο για ένα ρομαντικό δείπνο. Για άψογη υφή στο γλυκό μας επιλέξαμε προϊόντα Arla.

Το γουρουνάκι γάλακτος στη γάστρα είναι όνειρο. Οι πατάτες, τα κυδώνια και οι βινεγκρέτ συνθέτουν ένα γκουρμπέ πιάτο, ιδανικό και για τις γιορτινό μενού.

Αυτή η σοκολατένια γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας και φουντούκια μπορεί να γίνει το αγαπημένο πρωινό των παιδιών την Κυριακή. Επίσης, μπορεί να προσφερθεί και, ως συνοδευτικό στον καφέ.

Απόρρητο Απόρρητο