OliveMagazine

Μία διαφορετική συνταγή για το κοκκινιστό μοσχαράκι, που αντί για πατάτες θα το μαγειρέψετε με γίγαντες. Μπορεί το φαγητό να θέλει το χρόνο του, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει απόλυτα.

Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε τους γίγαντες και μία πολύ έξυπνη λύση για να φάνε όσπρια και λαχανικά και τα παιδιά. Μπορείτε να σερβίρετε τα μπιφτέκια με ρύζι ή τηγανητές πατάτες ή να φτιάξετε μαζί τους χορτοφαγικά σάντουιτς και μπέργκερ.

Από τα πιο παραδοσιακά και αγαπημένα ελληνικά πιάτα που προτιμούν πολύ, ακόμη και όσοι δεν έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια στα όσπρια. Συνοδεύεται ιδανικά με φρέσκο, ζυμωτό ψωμί και με γαριδούλες κονσέρβας SAFCOL περιχυμένες με ελαιόλαδο και λεμόνι.

Οι σαλάτες με όσπρια είναι από τις πιο χορταστικές. Η συγκεκριμένη γίνεται με γίγαντες, κάππαρη και ελιές και με ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά για όσπρια -αλίπαστο ψαράκι.

Απόρρητο Απόρρητο